El professional de Golf Moià vol continuar progressant a l'Hero Indian Open després de fer un bon paper a Porsche Singapore Classic

27
mar
2024

L'Internacional de França Junior, amb quatre catalanes en acció

La Copa Esmond reuneix al camp de Saint Cloud algunes de les millors jugadores del Continent, i amb la presència de nou espanyoles

El Circuit Nacional de 5a Categoria visita amb èxit Aravell Golf & Country Club

Va acollir la quarta prova de la temporada amb prop de 50 jugadors que es van desplaçar al recorregut d'Aravell per jugar els primers nou forats

25
mar
2024

Eric Díaz apunta molt alt al Campionat d'Espanya Sub18 Masculí

El golfista català ocupa la cinquena plaça provisional després de les dues primeres jornades de joc a La Faisanera (Segòvia), al par del camp

24
mar
2024

Anna Cañadó, la millor europea al selecte Junior Invitational 2024

La catalana va jugar a un altíssim nivell al torneig disputat al Sage Valley Golf Club, a l'estat nord-americà de Carolina del Sud on va finalitzat al 6è lloc

24
mar
2024

Brillant actuació catalana al Campionat d'Espanya Sub18 Femení

Alexandra Vidal finalitza tercera, Nagore Martínez sisena i Carolina Pérez-Tasso, setena amb victòria final de Cloe Amión a Golf Santa Marina

23
mar
2024

Alexandra Vidal, amb opcions de victòria a Santa Marina

La jove golfista catalana ocupa la tercera plaça del Campionat d'Espanya Sub18 Femení, a només dos cops de la líder, la valenciana Balma Dávalos

23
mar
2024

David Puig lluita amb Pablo Larrazábal per una plaça als Jocs Olímpics de París

El barceloní ja és el segon millor espanyol al rànquing mundial, al lloc 105 només superat per Jon Rahm (3er). Larrazábal ocupa el lloc 112