25 de setembre 2022

El 27è Triangular de 9 Forats completa amb èxit la segona prova a Montbrú-Moià

Golf Sant Cugat va ser el gran protagonista a la segona prova del 27è Triangular de 9 Forats de la FCGolf, que es va disputar aquest dissabte al recorregut de Montbrú-Moià.

I és que les tres primeres parelles classificades al torneig oficial de la FCGolf, pertanyen a Golf Sant Cugat, sent la millor de les 16 participants la formada per Cloe Giner i Maria Ros, que van sumar un total de 22 punts.

La segona plaça va ser per a la parella Aleix Torrents-Albert Capella, que van sumar 21 punts mentre que la tercera classificada la van formar Marc Ballester-Ona Martínez, amb 20 punts.

Al còmput del trofeu per clubs, el liderat correspon a Can Cuyàs Golf, que acumula 75 punts, seguit del Vallès Golf, amb 73.

A aquest 27è Triangular encara li queda una prova per completar les tres d'aquesta competició dissenyada per als federats més joves -fins als sub14-, i que es disputa a nou forats i amb sortides de vermelles.

Serà a Can Cuyàs Golf, el proper 22 d'octubre, quan es completarà aquest 27è Triangular de 9 Hoyos i el nou guanyador per clubs de la competició oficial de la FCGolf.

Com en totes les competicions oficials de la FCGolf, ens van acompanyar a MOntbrú-Moià els patrocinadors principals adidas i TaylorMade a més dels partners federatius, La Roca Village, NACEX i Golf Estudio.

Moltes felicitats a Cloe Giner i Maria Rosa, més ben classificades i a la resta de parelles participants!