16 de febrer 2020

Gran actuació catalana en l'Internacional de Portugal

Els tres jugadors de la FCGolf que han pres part en el 90è Internacional de Portugal van ratllar a gran nivell, en la prova disputada a Muntado Golf. Cal destacar especialment el subcampionat assolit per Eduard Rousaud, que arribava a l'última volta amb un cop per davant, encara que finalment va haver de cedir davant l'anglès Harry Goddard, que gràcies als seus 66 cops de l'últim dia, es va emportar el triomf, amb un total de 269 cops (-19). Rousaud, molt regular en les quatre jornades de joc, va acabar dissabte amb 68 cops, per un total de -18, a un cop de el britànic. Un altre gran resultat de Rousaud després de la seva victòria la setmana passada en el Campionat de Barcelona, ​​i la Copa d'Andalusia, demostrant que és l'amateur europeu més en forma. Encara que si destacat és el segon lloc de Rousaud, menció especial també per Joel Moscatel, que també està jugant de manera regular i a un gran nivell. Moscatel va signar el millor resultat del torneig en l'última volta, amb 65 cops, que li va permetre tancar el torneig en un destacat sisè lloc, amb un total de 275 cops (-13). Finalment, també va signar un bon resultat un altre jugador del RCG El Prat, Victor García-Broto, vintè, amb 280 impactes (-8).
Moltes felicitats als nostres tres jugadors per la seva bona actuació a Portugal!