17 de febrer 2020

Natalia Herrera, subcampiona Sub16 al Puntuable Juvenil Femení a Murcia

El Puntuable Nacional Juvenil Femení, disputat en el recorregut de El Valle Golf (Múrcia), va tenir com a gran protagonista, entre les jugadores de la FCGolf, a la jove sub-16 Natàlia Herrera. La catalana va aconseguir el subcampionat entre les jugadores Sub16, amb un total de 141 cops, després de 74 cops la primera jornada i 67 la segona. Herrera va finalitzar tercera en la classificació Scratch, només superada pels 140 de Natalia Fidel, i per la guanyadora, la madrilenya, Andrea Revuelta, amb 138 impactes. Gran resultat d'Herrera, encara que destacar també el novè lloc de Marina Joyce, amb 145 i l'onzè lloc de Sofia Pedrero, amb 146. Al Top20, també van destacar Anna Ymbern, tretzena, amb 147, mentre Daniela Campillo va acabar quinzena, amb 148, després d'haver liderat la primera jornada (71). També van entrar entre les 20 millors, Anna Cañado, amb 149, i Blanca Yagüe, en el lloc 20è, amb 151. També van completar el torneig, Claudia Lara, amb 152, i Marta Egea tancava la classificació entre les catalanes, amb 158 impactes. Sens dubte, gran actuació de les nostres promeses, destacant a Natalia Herrera, com a punta de llança del golf femení de la FCGolf a Múrcia. Moltes felicitats a totes!