23
abr
2024

L'Interclubs Masculí de Catalunya 2024 s'estrena a Golf Montanyà

El club d'Osona acull la primera prova de la temporada 2024 a la sisena edició d'aquest torneig oficial de la FCGolf per a equips de clubs

22
abr
2024

Rafael Moreno, millor golfista català al Campionat de Madrid Sènior Masculí

La competició, segona prova Puntuable per al Rànquing Nacional Sènior, s'ha celebrat aquest cap de setmana al Real Club Golf Lomas Bosque

22
abr
2024

Quim Vidal aconsegueix el millor resultat al Challenge Tour

Va finalitzar quinzè a l'Abu Dhabi Challenge, al seu setè torneig de la temporada al segon circuit europeu

21
abr
2024

Brillant actuació d'Anna Cañadó a la Copa RCG Sotogrande

La catalana va ser la millor espanyola a la classificació individual i tercera amb l'equip de la RFEG, per darrere de Suècia i Anglaterra

20
abr
2024

David Puig acaba cinquè al Saudi Open

El jove barceloní va signar un total de 270 cops (-14) al torneig de l'Asian Tour

Golf Terramar, líder en solitari de la Lligueta Femenina

Després de disputar-se aquest dijous la quarta prova de la temporada a Golf Barcelona, l'equip femení de Sitges lidera amb 23 punts i 32 ups

18
abr
2024

Raquel Romero i Èlia Folch acaben sota par a Empordà Golf

Les dues professionals catalanes van completar el torneig amb 140 cops (-2) igual que l'amateur Marta Trillo, amb victòria per a la madrilenya María Herráez

18
abr
2024

Bona estrena d'Anna Cañadó a la Copa RCG Sotogrande

Formant equip amb Alba González i Balma Dávalos, van aconseguir el segon millor resultat com a equip femení al Campionat Europeu de les Nacions