24 de febrer 2020

Arrenca amb èxit el Circuit Nacional de 5a Categoria

El Circuit Nacional de 5a Categoria va arrencar aquest diumenge a Golf d'Aro, en aquest torneig organitzat per la FCGolf i la REFG, que té com a objectiu apropar la competició als jugadors amb handicaps compresos entre 26,5 i 36. En aquesta primera prova van prendre part prop de 40 jugadors, i que van gaudir de la jornada de nou forats en el recorregut gironí. En categoria masculina, victoria per Gerard Sebastià, amb 23 punts, mentre que el subcampionat va ser per a Josep Roman, amb 21. En categoria femenina, la victòria va ser per a Gloria Mascaró, amb 20 punts, empatada amb Maria Teresa Sorrosal, que va signar els mateixos punts. La fase de clubs consta de nou proves en camps de nou forats, començant per Golf d'Aro, a les quals seguiran Torremirona (15 de març), Golf de Caldes (29 de març), C.G. Barcelona (19 d'abril), Golf Taradell (2 de maig), Golf la Roqueta (16 de maig), Montbrú-Moià (20 de juny), RCG Cerdanya (4 de juliol) i el Vallès Golf (19 de juliol). Si els participants finalitzen entre els 90 primers classificats de la fase de clubs-sumant les quatre millors puntuacions de cada jugador-, podran participar en la Final Autonòmica, que es disputarà el 20 de setembre a Golf d'Aro, a 18 forats a la modalitat Stableford Handicap. I els afortunats guanyador o guanyadora de la Final Autonòmica, serà el nostre representant a la Final Nacional el proper 25 d'octubre, al Centre Nacional de Madrid, en una competició a 18 forats.

Moltes felicitats als guanyadors a Golf d'Aro i animar a més jugadors de 5a Categoria a participar en les pròximes proves!