21 de novembre 2019

Carlos Pigem es guanya amb mèrits la tarjeta del Tour Europeu 2020

Carlos Pigem recupera els drets com a jugador de el Tour Europeu per al 2020 després de realitzar una gran final de l'Escola de Qualificació, que s'ha disputat l'última setmana al complex de Lumine Golf, en els recorreguts Lakes i Hills. Pigem es jugava les seves opcions a Tarragona de cara a l'any 2020 i la veritat és que va saber mantenir la calma en les sis jornades de joc, per anar creixent fins a finalitzar en una destacada vuitena posició, amb un total de 413 cops (-15) amb voltes de 71, 66, 73, 66, 69 i 68 impactes, que li assegurava un lloc entre els 25 millors i el bitllet per al Tour Europeu de l'any que ve, que arrenca, precisament, la propera setmana al Alfred Dunhill Championship, del 28 de novembre a l'1 de desembre, a Sud-àfrica. Pigem, que ja va comptar amb la targeta del Tour dos anys enrere, torna a guanyar-se-la en aquesta fase final on hi ha tant en joc. Afortunadament per als seus interessos, es va guanyar la targeta al costat d'Alejandro Cañizares, que va acabar tercer, amb -18. "Objectiu aconseguit", va dir Pigem en declaracions a mygolfway. "Ha estat l'escola a la qual he arribat més preparat. El meu caddy, Xavi Puig, m'ha ajudat molt, i la veritat és que a la fi ho hem tirat endavant", comentava satisfet. "El més important ha estat mantenir la calma tots els dies, ja que de sis dies pots tenir un de dolent, però si saps que estàs jugant bé, vindran els bons, segur", va dir Pigem. Un gran final de temporada per al lleidatà que amb la seva categoria al Tour podrà disputar al menys uns 20 tornejos, amb l'objectiu de mantenir-se entre els millors, i potser lluitar per una victòria que li eviti tornar a patir fins al final a la Escola.
Moltes felicitats Carlos i a gaudir de la temporada 2020 al Tour Europeu!