03 de març 2021

Carlos Pigem, primer guanyador del Catalunya Pro Tour 2021, a Empordà Golf

El circuit català de professionals, organitzat per la Catalunya Pro Golf Associats (CPGA) va viure la primera prova de la temporada al recorregut links d'Empordà Golf. I el gran protagonista d'aquest primer torneig va ser el lleidatà, Carlos Pigem, que va demostrar estar en un gran moment, tot i no haver començat la temporada al Tour Europeu. El de Raimat va signar una espectacular targeta de 64 cops (-7) amb 'hole in one' inclòs al forat 11, seguit del seu company al Tour, Pep Anglés (-5) i Xavi Puig, tercer, amb 68 (- 3).

"La veritat és que ha anat molt bé", explicava un satisfet Pigem. "He començat una mica dubitatiu, pegant alguns cops regulars, però després he agafat una ratxa molt bona, del 7 al 14, on he aconseguit cinc birdies i un hole in one", ha comentat. "El Catalunya Pro Tour m'agrada, i sempre que sóc aquí i no tinc campionats del Tour Europeu, em sembla bé donar suport a aquest circuit", va dir.

Entre les competidores femenines, destacar l'empat entre Carolina González i Mireia Prat, que van signar un bon 70 (-1), en la cinquena posició. Després de la primera prova del Rànquing CPGA, Pigem lidera amb 500 punts, seguit de Pep Anglès, amb 250 i Xavi Puig, amb 175.

La segona prova de al Catalunya Pro Tour es disputarà dilluns que ve, 8 de març, al Gaudí Reus Golf Club, amb inscripcions obertes a tonienciso@hotmail.com, amb tancament el divendres, 5 de març, a les 14.00 hores.

Moltes felicitats Carlos per la victòria a Empordà Golf!