09 de desembre 2018

David Puig finalitza en un meritori cinquè lloc a la Copa Baleares

El jugador de Golf Barcelona, ​​David Puig, va signar un destacat cinquè lloc a la Copa Baleares, que s'ha disputat a Pula Golf Mallorca. El barceloní va signar un total de 293 cops (+1), després de quatre voltes de 73, 70 ,75 i 75, que el van portar a aquest cinquè lloc final compartit amb Pedro Marin. Puig no va tenir opcions de triomf davant un espectacular Victor Pastor, que va acabar amb 277 impactes (-11), inabastable per a la resta de competidors, inclòs el jugador del RCG El Prat, Alejandro Larrazábal, que després de lluitar pel liderat des de l'inici, va signar un brillant tercer lloc, amb 289 cops (+1). En el Top 10 del torneig, puntuable pel R&A World Amateur Golf Rànquing i al Rànquing Nacional Boy 2019, va comptar amb un altre destacat jugador de la FCGolf, Albert Boneta, que va signar 296 cops (+8), per finalitzar a un destacat vuitè lloc. Encara que hi va haver més protagonisme català amb jugadors com Joel Moscatel, tretzè, amb 298 cops (+10), o els jugadors del RCG El Prat, Josep Maria Serra i Eduard Rousaud, que van tancar la seva participació a Son Servera, amb 299 cops (+11). També va completar el torneig Agusti Quinquilla, amb 309 cops (+21), en una edició de la Copa Baleares, on Victor Pastor no va donar opció a la resta. Tot i això, felicitats a David Puig i a la resta de jugadors de la FCGolf, pel seu paper a Pula Golf!