17 de febrer 2020

Destacada actuació dels jugadors de la FCGolf al Puntuable Nacional Juvenil a Múrcia

El Puntuable Nacional Masculí, disputat a Hacienda Riquelme (Múrcia), va deixar molt bones sensacions als jugadors de la FCGolf, desplaçats fins al camp murcià, on van competir dues jornades de joc, amb 93 jugadors en competició. I és que entre els 10 primers de la classificació final, comptem amb quatre jugadors catalans destacant l'actuació de Carles Calvo, que va tancar el torneig empatat amb el campió, Jaume Montojo, amb 141 cops. Calvo finalitzava líder dissabte, gràcies als seus 68 cops (-4) -amb 'hole in one' inclòs al forat 9-, tot i que dissabte, es va haver de conformar amb 73 (+1) que encara li va permetre tancar el torneig a la primera plaça compartida amb altres tres jugadors, amb triomf pel madrileny Montojo (no hi va haver play-off). Encara que també cal destacar l'actuació de jugadors com Luis Palomo, que va finalitzar cinquè, amb 142 cops (-2), el setè lloc de Jorge Berea, amb 143 (-1) i la desena plaça final de Vicente Mestre, amb 145 ( +1). Entre els 20 millors, van estar també Marcel Fonseca, 15è (146), i Alex Albiñana, 17è (147), Van completar la destacada participació catalana, Pablo García-Terol, en el lloc 32è (152), Guillermo Albácar i Ivan Ponsdomènech, en el 38è (153), Pau Sánchez, en el lloc 48è (156), Pablo Dalmau, Daniel Solavera i Maximilian-Thomas Caffrey, al 59è (158), Darío Silva, en el lloc 69è (160), i Joan Panisello, en el 72è (161).
Moltes felicitats a Carles Calvo i a tots els jugadors de la FCGolf pel seu esforç i entusiasme en el Puntuable Nacional a Múrcia!