07 de desembre 2019

Destacat sisè lloc de la Natàlia Herrera a la Copa Principat d'Astúries

La jove jugadora de la FCGolf, Natalia Herrera, va ser la catalana més destacada a la Copa Principat d'Astúries Femení, II Memorial Celia Barquín, a l'acabar la competició en el recorregut de La Barganiza (Oviedo), amb un total de 218 cops (+8). Herrera, tot i les difícils condicions de camp, molt afectat per les últimes pluges, va aconseguir una gran regularitat en les tres voltes de joc, gràcies als seus 75,71 i 72 cops, que la van portar a aquest destacat sisè lloc, a sis impactes de la guanyadora, l'andalusa Julia López (par), que va acabar superant a la lider  de les dues primeres jornades, Adriana Iribarren (+3). Herrera va ser la millor de les nostres representants, seguida de Maria Piñeiro, que va completar les tres jornades amb 224 cops (+14), en el lloc setzè, pujant cinc posicions l'últim dia. També van completar el torneig Valeria Biarge, en el lloc 41è (+22), Andrea De Sentmenat, en el lloc 43è (+23) i Anna Ymbern, que va tancar la classificació completant les tres jornades, en el lloc 48è (+28). Paula Pérez va ser l'única representant de la FCGolf que no es va adaptar a les dificultats de camp, sense poder passar el tall a la segona jornada.
Moltes felicitats a Natalia i a la resta de jugadores de la FCGolf pel seu esforç i lluita en aquesta Copa Principat d'Astúries!