18 de març 2019

Eduard Rousaud i Joel Moscatel, entre els millors a Canàries

Els catalans Eduard Rousaud -defensor del títol de 2018- i Joel Moscatel van finalitzar la seva participació en el Campionat de Canàries en una destacada posició amb Rousaud tancant el torneig en tercera posició en solitari, mentre que Joel Moscatel, ho va fer en un també destacat setè lloc. El jugador del RCG El Prat, que arribava a la cita a El Cortijo com a defensor del títol, no va començar bé (75) tot i que es va refer en la segona (71) i tercera volta (69) per ficar-se en la lluita del torneig de cara a diumenge. Encara que els seus 76 cops de l'últim dia no li van permetre revalidar el trofeu, però si li van valer per aquest bon tercer lloc, amb 291 impactes, a cinc del sorprenent guanyador, el madrileny Juan Callejo, que no semblava entrar en les apostes per a l'últim dia. Encara que la seva volta de 71 cops, unit als 80 de Jorge Maicas, que semblava destinat al triomf, li van donar la inesperada victòria. Destacat també el paper del lleidatà Joel Moscatel, que va tancar el torneig en un meritori setè lloc, amb 297 cops, en una mostra de regularitat, amb targetes de 70, 73,677 i 77 cops, per ficar-se en el Top10. La resta de jugadors de la FCGolf desplaçats a Canàries  van poder completar les quatre jornades de joc. Marc Sabrià i Agusti Quinquilla, van finalitzar en el lloc 20è, amb 305 cops, Alejandro Cogollo, en el lloc 24è, amb 309, i Víctor García-Broto, en el lloc 39è, amb 323 impactes.

Felicitats a Rousaud, i Moscatel i la resta de jugadors de la FCGolf per l'alt nivell mostrat en aquest Campionat de Canàries Amateur!