05 de juliol 2020

El RCG Cerdanya acull amb èxit el Circuit Nacional de 5a Categoria

El Circuit Nacional de 5a Categoria viure la segona prova de la temporada 2020 aquest dissabte al RCG Cerdanya i els més de 30 jugadors que es van donar cita en la competició organitzada per la FCGolf, van gaudir de valent en un recorregut de nou forats espectacular - recorregut Rosa- i acompanyats d'un magnífic sol, al llarg del dia. En la classificació másculina, el triomf se'l va endur després de disputar nou forats, el jugador local Álvaro Gasull, que va sumar ni més ni menys que 26 punts, amb el seu handicap 36. El subcampionat va ser per a Antonio Laso (handicap 28), que va arribar als 20 punts, empatat amb Philip Griffiths-Jones. Per la seva banda, en la categoria femenina, la vencedora de la prova va ser la jugadora del RCG del Prat, Gabriela Paris, que amb un handicap de 26,8, va sumar un total de 21 punts. El subcampionat va ser per a la jugadora de Vallromanes, Rosa Imbert-Bouchard, amb 19 punts. Una gran jornada de golf en aquest circuit dissenyat per als jugadors amb handicaps alts, amb l'objectiu d'introduir-los en la competició. La propera parada en aquesta fase de clubs de lCircuit Nacional de 5a Categoria, serà el proper 11 de juliol, a Golf La Roqueta. Ja es troben obertes les inscripcions, a realitzar en el mateix club!

Com en totes les proves oficials de la FCGolf, ens han acompanyat els patrocinadors principals adidasTaylorMade i Finques Bourgeois, a més dels partners federatius, La Roca Village, Wunder Training, NACEX, Golf Estudio, Buruburan, Aneto Natural, i Gourmet Tea.

Moltes felicitats a tots els participants i us esperem a tots a La Roqueta!