27 de novembre 2020

Golf Barcelona, ​​campió del 46è Interclubs Femení de Catalunya

La 46a edició de l'Interclubs Femení de Catalunya, conegut popularment com la Lligueta femenina de la FCGolf, va coronar com a equip campió de l'edició de l'any 2020, al Club de Golf Barcelona, ​​gràcies als 49,5 punts i 42 ups, acumulats en les quatre proves disputades en el calendari. Golf Barcelona ha estat el just guanyador, després de sumar 9 punts en Club de Golf Costa Brava, 14 a Golf Terramar, 15 en el seu camp de Golf Barcelona, ​​i els 11,5 que va afegir en l'última prova disputada a Golf d'Aro Mas-nou.

A causa de les restriccions imposades pel Govern per evitar la propagació del coronavirus, la FCGolf es va veure obligada a suspendre les dues últimes proves previstes, que havien de disputar-se en Golf Vallromanes el 3 de desembre i Golf Montanyà, el 10. Al no ser possible competir fins a principis d'any, la FCGolf ha donat per conclòs el torneig femení per equips amb més història. Golf Barcelona ha deixat als seus rivals clarament al darrere. La segona posició va ser per al RCG El Prat, amb 40 punts i 36 ups, mentre que la tercera plaça va ser per a Golf d'Aro Mas-Nou, amb 37 punts i 24 ups. Per la seva banda, en la classificació final de el Premi Sorpresa, l'equip guanyador ha estat Empordà Golf, gràcies als 13,5 punts que va sumar en la quarta prova, a Golf d'Aro Mas-Nou.

L'equip guanyador s'emporta de premi una bossa de pals TaylorMade, el segon classificat, un Duffle adidas, i el tercer classificat, un paraigua TaylorMade. Per la seva banda, el guanyador de el premi sorpresa, una bossa de sabates adidas. Entre les jugadores que han pres part en la competició, es realitzarà un sorteig de regals, que seran comunicats a les nostres xarxes socials a partir de dilluns.

Com en totes les proves oficials de la FCGolf, ens han acompanyat al llarg de l'any 2020 els patrocinadors principals, adidasTaylorMade i Finques Bourgeois, a més dels partners federatius, La Roca Village, Wunder Training, NACEX, Golf Estudi, Buruburan, i Aneto Natural .

Moltes felicitats a Golf Barcelona, ​​campió de la Lligueta 2020!