13 de febrer 2019

Golf Sant Cugat agafa el liderat de la Lligueta femenina

El Interclubs Femení de Catalunya va visitar Empordà Golf a la segona prova de la temporada d'aquesta competició femenina de clubs, que va deixar a Golf Sant Cugat, com a líder en solitari de la competició del Comitè Lúdic Social de la FCGolf, amb un total de 23, 5 punts. Després d'una demora de 30 minuts perquè arrenqués la prova a causa de la gelada nocturna, la competició, amb 13 equips en competició, es va poder completar en una matinal marcada per un magnífic sol. I l'equip més inspirat va ser Golf Sant Cugat, que va acumular 14 dels 16 punts possibles, per acumular un total de 23,5 i 15 ups per manar en solitari en aquesta Lligueta femenina. Golf Barcelona va aconseguir situar-se en la segona posició en la classificació general, amb 19 punts, després de sumar 13,5 a la matinal a Empordà Golf. Vallromanes és tercer, amb 18,5. Precisament l'equip local, que arribava com a líder després de la primera prova a Llavaneres, només va poder sumar tres punts, i se'n va anar al desè lloc, amb 15. La tercera prova d'aquest Interclubs Femení de Catalunya es disputarà a Raimat Golf (Lleida), el proper 12 de març. Com en totes les competicions oficials de la FCGolf, ens van acompanyar a Empordà, els patrocinadors principals, adidasTaylorMade i Finques Bourgeois, a més dels partners federatius, La Roca Village, Wunder Training, Golf Estudio, NACEX, Segura Viudas, Aneto Natural i Dilmah. Felicitats a Golf Sant Cugat per la gran actuació a Empordà Golf i el liderat en solitari!