24 de setembre 2022

Golf Sant Cugat, nou campió de l'Interclubs Masculí d'Espanya

Golf Sant Cugat s'ha proclamat campió d'Espanya Interclubs Masculí  disputat a Golf Vallromanes, després de superar a la gran final el RCG Castiello, per 2-1 prenent el relleu del RCG El Prat com a millor club d'Espanya.

En la lluita per la tercera plaça, un altre equip català, Golf Terramar va superar el RCG El Prat, també per 2-1. Sens dubte, èxit absolut dels clubs catalans en aquesta edició del Campionat d'Espanya que va haver d'avançar tot el calendari a causa de les fortes pluges previstes per al cap de setmana.

Tot i que la predicció es va complir a mitges i aquest dissabte es va poder disputar la gran final del torneig entre Golf Sant Cugat, que havia superat el defensor (0-3) i Castiello després d'imposar-se a Golf Terramar.

I la final va respondre a les expectatives. En una matinal de dissabte fresca però amb plenes condicions per a la pràctica del golf, va obrir l'eliminatòria el duel de foursomes, que va caure del costat de Golf Terramar (2/1) format per la parella Bosco De Checa i Ignacio Jiménez de la Chica.

Faltava un punt per sumar, però no va ser fàcil. Marc Bella queia a les mans de Pablo Alperi (6/5) per igualar la final i tot estava en mans de Quim Vidal.

Afortunadament per al seu club Vidal va poder tancar la victòria davant de Miguel Díaz-Negrete (2/1) i Golf Sant Cugat es proclamava nou campió d'Espanya Interclubs Masculí.

A la classificació final, Golf Sant Cugat és el nou campió, mentre que Golf Terramar s'emporta la tercera plaça. El RCG El Prat va finalitzar quart, RCG Cerdanya, setè, Golf Barcelona, ​​novè, Can Cuyàs, dotzè i Golf Vallronanes, tretzè.

Moltes felicitats a Golf Sant Cugat pel títol aconseguit i a la resta de clubs catalans per la seva bona actuacioó a Golf Vallromanes!