29 de novembre 2020

Golf Sant Cugat s'emporta una versió reduïda del Quadrangular Femení de Catalunya

El Quadrangular Femení de Catalunya, prova per equips femenins pertanyents a clubs de la FCGolf, va coronar com a campió de l'any 2020, a Golf Sant Cugat, que es va imposar en una versió reduïda del torneig, amb 221 punts. L'equip de Sant Cugat, s'ha portat aquesta edició reduïda a la meitat, a causa de les restriccions pel covid-19, després de sumar 86 punts en el PGA Catalunya Resort, i els 135 en el seu propi camp, que el van portar al liderat i triomf final. Les guanyadores d'aquest Quadrangular s'emporten de premi una bossa de pals TaylorMade.

En la segona posició final es va classificar l'equip del RCG Cerdanya, que van acumular 210 punts gràcies als 76 del PGA i 134 a Sant Cugat, que els va portar a la segona posició, tot i que empatades amb les terceres classificades, Lumine, que va sumar 86 al PGA i 124 a Sant Cugat. Per a les segones classificades, com a premi rebran un Duffle Adidas, mentre que les terceres classificades, un paraigüa TaylorMade.

Com en totes les competicions oficials de la FCGolf, ens han acompanyat al llarg d'aquesta reduïda edició, els patrocinadors principals, adidasTaylorMade i Finques Bourgeois, a més dels partners federatius, La Roca Village, Wunder Training, NACEX, Golf Estudio, Buruburan, i Aneto Natural.

Moltes felicitats a Golf Sant Cugat, per la seva victòria en el Quadrangular 2020!