26 de gener 2023

Golf Terramar i Fontanals Golf, primers líders de la Lligueta Femenina 2023

El torneig femení per excel·lència de la FCGolf, l'Interclubs Femení de Catalunya, va començar aquest dimecres al Club de Golf Costa Brava, amb la presència de 12 equips en competició que van estrenar un nou format de joc.

I és que els 12 equips de club participants, formats per vuit jugadores, s'han dividit en dos grups de joc, sis a cadascun, i que competiran entre ells al llarg de les cinc jornades de competició.

A la primera a Golf Costa Brava, els primers líders de la Lligueta Femenina van ser Golf Terramar, que va sumar 8 punts i 16 ups al Grup A, mentre que Fontanals Golf és l'equip que encapçala el Grup B, amb sis punts i 11 ups .

Els equips s'enfrontaran entre ells al grup i la sisena jornada final, llavors es creuaran amb els equips de l'altre grup per a la classificació final. El primer de cada grup s'enfrontarà pel títol del 2023, i a partir del segon, a la recerca de la resta de places definitives.

El torneig femení amb més història de la FCGolf es disputa en la modalitat Fourball Match Play en les cinc primeres jornades de joc.

En aquesta edició de la Lligueta Femenina, el torneig federatiu visitarà els camps de Golf Costa Brava on va obrir la competició, al que seguirà Golf Vallromanes (16 de febrer), Golf Montanyà (16 de març), Club de Golf Sant Cugat (12 de abril), Fontanals Golf (18 de maig) Club de Golf Llavaneras (21 de juny) on es coneixerà el nou equip campió.

Com en totes les competicions oficials de la FCGolf en van acompanyar a Golf Costa Brava els patrocinadors principals, Top Saling Charter, adidas y TaylorMadegolf, ademés dels partners federatius, La Roca Village, NACEX i Golf Estudio.

Moltes felicitats als primers líders de l'Interclubs Femení de Catalunya!