16 de desembre 2018

Gran Novè lloc per a Pablo Larrazábal i Adrià Arnaus a l’Alfred Dunhill

Pablo Larrazábal i Adrià Arnaus van segellar un destacat novè lloc final a l’Alfred Dunhill Championship, a l'espectacular recorregut de Leopard Creek, a Sud-àfrica, després de finalitzar amb un total de 282 cops (-6). Per Adri Arnaus, que va signar quatre voltes de 70,73,69 i 70 cops, va ser la seva gran posada de llarg en la seva primera temporada al Tour Europeu, demostrant que pot aconseguir bons resultats entre els millors del circuit al 2019. Arnaus suma uns valuosos 29.450 euros, al seu compte de cara a mantenir la targeta a final de temporada. Per la seva banda, Pablo Larrazábal, que va signar quatre voltes de 69,73,67 i 73 cops, tanca el 2018 amb un bon Top10, que li ha de servir per rellançar el seu pas pel Tour Europeu, de cara a la temporada 2019, després d'un any complicat, on no ha pogut lluir el seu millor joc, amb una inoportuna lesió que el va minvar físicament a meitat nden l'any. La victòria a l'Alfred Dunhill Championship se la va emportar el nord-americà David Lipsky, amb un total de 274 cops (-14), aconseguint dos de renda sobre l'escocès David Drysdale (-12). Bon torneig per Arnaus i Larrazábal, pensant en la nova campanya, tot i que ara toca gaudir del Nadal de tornada a casa.