08 de desembre 2022

Jorge Berea, lider en solitari de la Copa Baleares

El jugador de la FCGolf, Jorge Berea, es va situar líder en solitari de la Copa Baleares, que es disputa a Pula Golf després de repetir una volta de 70 cops (-2), la mateixa de dimecres, que li va valer el liderat.

Berea, que va firmar aquest dijous tres birdies per un sol bogey al primer forat de la volta-, completa la meitat del torneig amb un total de 140 cops (-4), seguit per un sol impacte pel balear Jaime Jaume (-3) i a la tercera plaça, un dels favorits, el madrileny, Jorge Hao (-2).

Destacar el bon joc d' Ivan Ponsdomènech, que aconsegueix mantenir-se al cinquè lloc, amb un total de 143 cops (-1) i s'afegeix a aquesta posició Marcel Fonseca, que  recupera 10 llocs, després de lliurar una targeta de 70 impactes.

Al Top10 de la classificació, Josep Maria Serra va pujar 15 llocs per situar-se setè compartit, gràcies als 69 del dia, la millor volta de la jornada. Nikolas Tyminski va baixar al setè lloc després del 74 que va signar el jugador polac.

Altres jugadors destacats, Pablo García Terol, tretzè, amb 146 (+2), José Ricardo Aguilar, al lloc 21è (+4), Erik Shukhart, al 24è (+5) i Vicente Mestre, al lloc 25è (+ 6).
La Copa Balears masculina és valedora per al Rànquing Mundial Amateur masculí i per al Rànquing Nacional Sub18

Molta sort a Jorge i a la resta de jugadors de la FCGolf!