16 de juny 2019

L'Equip 2 'Obuses Team' fa història al guanyar per segon any consecutiu el 53è Gran Premi de Catalunya de la FCGolf

El 53è Gran Premi de Catalunya de Golf va concloure amb la sisena prova del calendari a Golf Platja de Pals, i la victòria final va somriure a l'Equip 2 'Obuses Team', capitanejat per Javier Corbera, que es va emportar el triomf, gràcies als 225 cops sumats a Girona, per un total de 1310. Ha estat una victòria històrica per 'Obuses Team', ja que es converteixen en guanyadors de la prova amb més solera de la FCGolf per segon any consecutiu, cosa que no havia succeït fins al moment. La victòria final de l'equip de Javier Corbera es va forjar gràcies als 72 cops de Víctor Majo, els 72 de Pau Masana, i el 80 de Javier Corbera, descartant l'altre 80 de Victor Masana. 'Obuses Team' va poder conservar la seva petita diferència sobre els seus perseguidors, i fins i tot va acabar amb 11 cops de renda sobre l'Equip 6 de Jordi Palomeras, i 16 sobre l'Equip 26 de José Felipe Bertran. Pel que fa als premis individuals, la Bola Més Propera al Forat 5 va ser de Lluís Aguilar, que la va deixar diumenge, a 0,80 metres mentre Mick Walsh ho va fer dissabte (2,05m.). Al forat 15, el guanyador va ser Ignasi Ibanyez, a 1,10 m. de la bandera, mentre dissabte, el més encertat va ser Marcel Blommendal, a 3,16m. Felicitacions també per a tots ells!. Aquesta última prova de l'Hexagonal 2019 va ser una autèntica festa del golf català, i la FCGolf, va voler complimentar a tots els participants, amb un 'welcome pack', amb productes dels diferents partners federatius, i en finalitzar la volta, tots els jugadors i jugadores van poder gaudir d'una copa de cava i un dinar a la casa club, per gentilesa de la FCGolf. La prova a Platja de Pals ha posat un espectacular colofó ​​a aquesta edició 53 del Gran Premi de Catalunya, la prova amb més història federativa, i que cada any tracta d'oferir una millor competició i servei als federats catalans. Felicitacions a l'equip campió i a tots els que han disputat aquesta edició de l'Hexagonal 2019!
Com en totes les proves d'aquest Gran Premi de Catalunya, ens han acompanyat els patrocinadors principals, adidas TaylorMade i Finques Bourgeois, a més dels partners federatius, La Roca Village, Wunder Training, Golf Estudio, NACEX, Aneto Natural i Gourmet Tea.