14 d'abril 2019

L'Equip 8 d’ Ignacio Ginebreda guanya la prova de l'Hexagonal al RCG El Prat

La quarta prova del Gran Premi de Catalunya de Golf, disputada el cap de setmana en el recorregut Blau del RCG El Prat, va tenir com a guanyador a l'Equip 8 d’Ignacio Ginebreda, amb un total de 217 cops, signant les tres millors targetes dels 57 equips en competició. Es van imposar per un sol cop, gràcies als 70, i millor volta del dia, del capità, Ignacio Ginebreda, el 73 d'Alfonso Viador, i el 74 de Pere Font. El 75 de Joan Amat va ser el resultat descartat. Aquests 217 cops de l’Equip 8 el van portar al desè lloc en la classificació general, amb un total de 896 cops. Després de les quatre proves disputades fins al moment, el control de l'Hexagonal 2019 segueix en mans de l’Equip 2 ‘Obuses Team’ de Javier Corbera, que acumula 865 cops després de sumar 222 al RCG El Prat. La segona posició a la general és per a l'Equip 44 de Juan Grau, amb 873 i la tercera, per a l'Equip 7 de Pau Campolier, amb 874. Pel que fa a la bola Més Propera al Forat 2, Jordi Mas Jove va ser el guanyador el dissabte, amb 1,34 metres i Pau Campolier, diumenge, amb 1,73 metres. Al forat 12, el millor va ser Salvador Martí dissabte (1,71 m.) mentre que la Bola Més Propera diumenge va ser per a Jordi Palomeras (1,23). L’Hexagonal 2019, prova pertanyent al Comitè Lúdic Social de la FCGolf, té dues proves més per davant abans de completar la competició, a Raimat Golf, l’11 i 12 de maig i tancarà el torneig Golf de Pals, el cap de setmana del 15 i 16 de juny. Com en totes les proves oficials de la FCGolf, ens han acompanyat al RCG El Prat els patrocinadors principals, adidasTaylorMade i Finques Bourgeois, a més dels partners federatius, La Roca Village, Wunder Training, Golf Estudio NACEX. Segura Viudas, Aneto Natural i Dilmah.

Felicitats a l'Equip d'Ignacio Ginebreda per la seva victòria al RCG El Prat!