25 de setembre 2020

Lucas Vacarisas suma el seu primer triomf professional a Zaudín Golf

Lucas Vacarisas portava molt de temps esperant el moment que va viure aquest dissabte a l'Alps d'Andalusia, de l'AlpsTour Golf. La seva primera victòria com a professional va arribar en el camp sevillà de Zaudín Golf, quan es va imposar a altres dos rivals espanyols, Jordi García del Moral, i Mario Galiano, que no van poder igualar el seu -14 en l'últim forat per endur-se el seu primer triomf professional. Vacarisas, que treballa a Golf Montanyà i al RCG El Prat, ja va fregar el triomf fa dues setmanes a l'Open de Mirabelle d'Or, tot i que ha estat al recorregut andalus, on ha aconseguit estrenar-se com a campió.

"Aquesta victòria em dóna molta confiança, sempre és difícil guanyar el teu primer torneig. Tenim molta sort de poder jugar aquests tornejos. En el confinament vaig tenir l'oportunitat de fer els ajustos en el meu joc que en competició no podia fer, i estan donant resultats. Ara cal seguir endavant perquè això és només el principi ", va dir Vacarisas, que puja a la segona posició del rànquing de l'Alps Tour amb només dues proves per disputar de la temporada 2020. Els tres primers classificats a la fi de la temporada aconseguiran la targeta del Challenge Tour per a la temporada que ve, l'objectiu que s'ha marcat Lucas.

Pel que fa a la resta de participació catalana, destacar el bon paper de l'amateur i campió de Catalunya, Joel Moscatel, que va finalitzar en un destacat sisè lloc, amb un total de 202 cops (-11) mentre que el jugador del RCG El Prat, Jordi Panès, va acabar novè, amb 203 (-10). Per la seva part, Alex Esmatges, que partia l'últim dia amb moltes opcions de victòria, es va haver de conformar amb una volta de 75 cops per finalitzar en el lloc 26è, amb 207 (-6).

Moltes felicitats a Lucas Vacarisas i a la resta de jugadors catalans!