10 de novembre 2018

Mireia Prat, segona al RCG El Prat, i Èlia Folch aconsegueix la targeta del LET Tour 2019

Aquest dissabte ha finalitzat a la RCG El Prat la desena prova del Santander Golf Tour i la final del LETAccess, i amb protagonisme català. Mireia Prat va lluitar per la victòria, però li va faltar restar un cop al camp, i es va endur a la segona posición final, amb un total de 214 cops (-2), a només un impacte de la campiona, la sueca de només 17 anys, Julia Engstrom, que va acabar amb 213 (-3) sumant el seu segon títol de l'any en el LETAccess. Mireia va acabar contenta perquè va signar una espectacular volta de 68 cops (-4), cosa que no havia aconseguit mai al RCG El Prat, on treballa i on es sòcia. Encara que no va ser la única bona notícia del torneig, que es va jugar al recorregut Rosa. Una de les més contentes era Èlia Folch, que va tornar a guanyar els drets per al Tour femení europeu 2019, després d'acabar tercera en el rànquing del LET Access Series, el segon circuit europeu. Èlia tindrà drets de nou en el circuit professional, tot i que a El Prat es va haber de conformar amb el lloc 42è (+11). Respecte al resta de participació catalana en el torneig del Golf Santander Tour, Andrea Jonama va finalitzar en el lloc 30è, amb +7, Camilla Hedberg, en el 37è (+9), i l'amateur Maria Piñero, en el 40è (+10) . El  Santander Golf Tour tancarà la temporada la propera setmana a Pedreña, i tant Mireia Prat com Camilla Hedberg, tindran opcions d’emportar-se el rànquing del circuit, que encara està a mans de Natalia Escuriola, malgrat no haver pogut passar el tall al Prat. Felicitats a Mireia i Elia i a la resta de catalanes per la vostra actuació al RCG El Prat!