14 d'octubre 2019

Tres parelles de la FCGolf, en el Top10 del Campionat d'Espanya Dobles Mixte

El Campionat d'Espanya Amateur Dobles Mixt va tenir com a protagonistes en la classificació final a tres parelles de la FCGolf, que es van ficar en el Top10, encara que no van aconseguir la victòria final del torneig que s'ha disputat el passat cap de setmana a La Faisanera (Segòvia ). La victòria va correspondre a la parella José Luis Ballester-Marta López, amb un total de 126 cops, que es va imposar al play off de desempat a la parella Carla Tejedo-Javier Neira, amb el mateix resultat. La tercera plaça va ser per a la parella de la FCGolf, Eduard Rousaud-Andrea De Sentmenat, que van sumar un total de 129 cops, amb voltes de 61 i 68 impactes. A la quarta plaça es va classificar altra parella catalana, formada per David Puig-Berta Sánchez, amb 131 cops, amb voltes de 65 i 69 cops. L'altra parella de la FCGolf que va entrar al Top10 va ser la formada per Anna Ymbern-Alex Verges, que finalment es van classificar en el setè lloc, amb 138 impactes (67+71). Pel que fa a les altres dues parelles catalanes en el torneig de la RFEG, destacar el lloc 22 de Carlota Serra-Jordi Tudela, amb 153 cops (77+76) mentre que el doble Waldo Puig-Cristina Pàmies, va finalitzar en el lloc 24è, amb 154 cops (75+79).
Moltes felicitats a les nostres parelles per la seva excel·lent actuació a La Faisanera!