25 de novembre 2022

Alex Esmatges lidera en solitari a Golf de Pals

El torneig final del Circuit Nacional PGA Spain Golf Tour va arribar aquest divendres a l'equador de la competició en el recorregut gironí de Golf de Pals, i la millor notícia és que el líder després d'aquests primers 36 forats és el professional lleidatà Alex Esmatges.

El 'pro' català, que ja va finalitzar la primera volta de dijous al liderat compartit amb Juan Salama i Pedro Oriol, amb 70 cops, va mantenir el bon moment en el seu joc i va entregar divendres una targeta encara millor de 69 cops (-3 ) que li va permetre obrir forat.

“Calia amarrar el resultat perquè el final gairebé ens va caure de cop el mal temps, sobretot el fred i el vent. Calia sobreviure i crec que ho he fet força bé, encara que encara hi ha coses per millorar en el meu joc”, va dir Esmatges que compta amb dos cops de renda sobre els seus immediats perseguidors, Carlos Balmaseda i Jose Luis Adarraga (-5).

Respecte a la participació catalana a Golf de Pals, cal destacar el setè lloc provisional d'Álvato Velasco (-1), mentre que cal retrocedir fins al lloc 29è per trobar Marc Bella (+5) i Ramon Clavell, al 31è (+ 7).

El torneig a Golf de Pals està resultant tot un èxit, en un recorregut en perfectes condicions, en el marc dels 50 anys de la fundació de PGA Spain i al mateix temps, el 50è aniversari del primer torneig del DP World Tour que va acollir Golf de Pals, el 1972

Desitgem molta sort a Alex Esmatges el cap de setmana!