26
jul
2024

Catalunya lluitarà per l'or davant Principat d'Astúries!

L'equip de la FCGolf s'imposa en semifinals amb autoritat davant Comunitat Valenciana (5,5 a 1,5) i es jugarà la victòria aquest dissabte a l'Interautonòmic Absolut Masculí

26
jul
2024

Puig: "Tota la feina que hi ha al darrere m'ha valgut la pena per arribar als Jocs Olímpics"

En una entrevista concedida a la RFEG explica com viurà aquesta experiència tan única en uns Jocs Olímpics

25
jul
2024

Catalunya, a semifinals de l'Interautonòmic Absolut Masculí

L'equip de la FCGolf es va imposar a quarts a Andalusia (4,5 a 2,5) i buscarà aquest divendres un lloc a la final davant Comunitat Valenciana, a Infinitum Golf

24
jul
2024

Catalunya obre la lluita cap a l'or davant d'Andalusia

L'equip de la FCGolf va finalitzar a la primera plaça després de les dues jornades medal play i es creuarà a la primera eliminatòria davant el vuitè classificat, Andalusia

24
jul
2024

Victòria d'Ana Iturmendi al Campionat del País Basc

La joveníssima jugadora de la FCGolf segueix demostrant la seva qualitat al torneig basc, on es va imposar en categoria benjamí, amb 93 cops

23
jul
2024

Catalunya comença manant a la primera jornada a Infinitum Golf

Als primers 18 forats stroke play, l'equip de la FCGolf va acumular un total de +3, superant Balears (+4) i Madrid (+7)

23
jul
2024

Anna Cañadó, representant catalana a l'Europeu Individual Femení

La jove jugadora de la FCGolf forma part de l'expedició de 13 jugadores espanyoles que participen al torneig que es disputa al recorregut finlandès de Messilà Golf Club

22
jul
2024

Catalunya vol tornar a regnar a casa

Avui arrenca el Campionat d'Espanya de Federacions Autonòmiques Absolut Masculí, que es disputa al recorregut Hills, d'Infinitum Golf, a Tarragona

22
jul
2024

Claudia Lara i Pau Sánchez s'imposen al Grand Prix Lleida Ponent

Gran participació al torneig a Golf Lleida & Country Club amb victòria dels jugadors de la FCGolf després de tres jornades de competició