19 d'agost 2019

Arnaus: "Cada setmana que jugo al Tour aprenc coses"

Adri Arnaus es va quedar a un sol cop de la victòria en el Czech Masters, tot i que no va voler esquinçar-se les vestidures, en el seu tercer segon lloc aquesta temporada al Tour Europeu, i ho va assumir com un aprenentatge en el seu primer any en el circuit. "Cada setmana que joc al Tour aprenc coses, i si estic en els primers llocs, encara mes i espero que em serveixi per al futur per estar a dalt competint pel títol", va dir Arnaus, una vegada conclòs el torneig al Albratross Golf Resort. I és que el barceloní sempre lluita fins al final, i sap, que en el algun moment arribarà el premi gros, estrenar-se amb victòria al Tour Europeu. "Al final, només puc anar-me content i satisfet per l'esforç realitzat, aprenent en cada ocasió després de donar tot el que vaig poder", va dir Arnaus, que va posar molta pressió a Pieters fins l'últim cop, tot i que el belga fos el guanyador del torneig .

S'acosta als 100 millors del món
I una de les conclusions positives del seu segon lloc a la República Txeca és que Arnaus ja s'acosta als 100 millors jugadors del món. En la classificació del Rànquing Mundial, ja apareix en el lloc 105, remuntant ni més ni menys que 31 posicions. Un altre motiu de satisfacció per a Arnaus és que s'ha col·locat en el lloc 30è de la 'Carrera cap a Dubai', cosa que pràcticament li dóna el bitllet per a la final de la 'Carrera a Dubai' i a més li permet lluitar per un lloc a l'Open Championship de 2020, en què es fiquen els 30 primers. Sens dubte, tot són bones notícies per al barceloní que evoluciona molt favorablement...

Les seves bones actuacions també tenen ressò als mitjans de comunicació com Esport 3. Aqui ho pots veure...