08 de desembre 2019

David Puig i Eduard Rousaud, al podi de la Copa Balears

Els jugadors de la FCgolf, David Puig i Eduard Rousaud, van fer honor al seu paper entre els màxims favorits a la Copa Balears, disputada al camp de Son Antem, tot i que van haver de conformar amb pujar a podi de l'torneig, cedint la primera posició a l' malagueny Álvaro Mueller-Baumgart. Tot i que el paper dels nostres dos jugadors, així com la resta de participants de la FCGolf va ser més que destacat en aquest torneig, puntuable per al Rànquing Mundial Amateur i per al Rànquing Nacional Boy. I és que tant Eduard com David van anar escalant posicions a mesura que passaven les jornades i van arribar a l'última de diumenge amb opcions d'assaltar la primera plaça. Encara Mueller-Baumgart, tot i 'punxar' a la jornada de dissabte, no es va posar nerviós amb la qualitat dels dos perseguidors catalans, i va poder certificar el triomf, amb un total de 282 cops (-6), després d'un valuós 69 de l'últim dia. David Puig, que va donar un important salt en la classificació amb el 67 de dissabte, i en el dia del seu aniversari, va signar un bon 69 diumenge, tot i que no va ser suficient, per a un total de 284 cops (-4). Per la seva banda, Eduard Rousaud, tampoc va poder apropar-se prou amb la seva volta de 71 cops, per un total de 286 (-2). Un podi amb els jugadors més en forma de l'panorama amateur nacional, encara que també van destacar altres jugadors de la FCGolf, com l'actual campió de Catalunya, Joel Moscatel, que va aconseguir un destacat novè lloc final, amb 291 cops (+3). Per la seva banda, Victor García-Broto va acabar dinovè, amb 296 (+8), els mateixos cops que un altre dels jugadors amb més projecció de la FCGolf, Josep Maria Serra. Per darrere, en el lloc 35è, Eudald Castillo i Oriol Mas (+13), mentre un altre dels joves, Luis Palomo, va acabar en el lloc 40è, amb +14. També van completar les quatre jornades Marc Sabria, en el lloc 41è (+15). Sens dubte, una gran competició a Son Antem que tanca l'any 2019 competitiu i volem felicitar a tots els nostres jugadors pel seu excel·lent paper a Mallorca.