28 de març 2024

Eric Díaz, el millor català a La Faisanera

Eric Díaz va ser el millor representant de la FCGolf al Campionat d'Espanya Sub18, disputat en el recorregut segovià de La Faisanera, en finalitzar catorzè, amb 221 cops (+8).

El torneig es va haver de reduir a 54 forats després que una important nevada obligués a suspendre la jornada de dissabte, per la qual cosa el torneig es va decidir a la tercera volta de diumenge, i que va acabar amb victòria de Sebastián Desoisa, al par del camp.

Al no ser de nacionalitat espanyola, el títol se'l va endur el canari José Antonio Sinters, que va acabar amb 215 cops (+2), seguit de Santiago Juesas, amb +4.

Eric Díaz va estar ben situat a les primeres posicions després de dues voltes de 71 cops, encara que l'última de 79 impactes, el va portar a caure nou llocs a la classificació. Tot i això, gran torneig per al jove jugador de la FCGolf.

Per darrere, Pablo Carcía Terol va ser vint-i-dosè, amb 224 cops (+11), seguit d'Alexander Company, al lloc 27è (+12), Jan Farre, al lloc 46è, amb 228 (+15).

Felicitats a tots els jugadors de la FCGolf per la seva actuació a La Faisanera!