02 d'agost 2020

Glòria Mascaró i Jaume Noguero, guanyadors a Golf Montbrú-Moià

El Circuit Nacional de 5a Categoria va aterrar aquest dissabte a Golf Montbrú-Moià amb gairebé 40 jugadors participants en aquesta sisena prova del circuit en una jornada marcada per les altes temperatures, que no va impedir que els federats i federades gaudisin dels nou forats al recorregut de la Catalunya Central. I un cop completats els nou forats de joc, en aquesta competició que es disputa sota la modalitat Stableford Individual, els guanyadors van ser Glòria Mascaró en categoria femenina mentre que el triomf masculí va ser per a Jaume Noguero. Glòria Mascaró, jugadora local de Montbrú-Moià, va acumular 22 punts, amb Maria Teresa Sorrosal, del club HCP-1, com a segona classificada, amb 19 punts. En la categoria masculina, la victòria va ser per al jugador de Golf La Roqueta, Jaume Noguero, que va acumular 20 punts, igual que Javier García, del Vallès Golf, segon classificat en la prova a Golf Moià i amb els mateixos punts que Àngel Alcocer, de Golf La Roqueta, també amb 20 punts. Després del torneig a Moià, ja arriba la setena prova dissabte que ve, 8 d'agost, que es disputarà a Golf de Caldes. Bona oportunitat per seguir sumant targetes en aquest Circuit, organitzat conjuntament per la FCGolf i la RFEG perquè els handicaps més alts comencin a gaudir de la competició oficial. Recordem que la Fase de Clubs compta amb nou proves, abans de disputar-se la Final Autonòmica, programada per Golf d'Aro Mas-Nou, el pròxim 20 de setembre a la que arribaran els 90 millors classificats amb les quatre millors targetes al llarg de la Fase de Clubs. Després d'aquesta final, coneixerem els guanyadors que aniran a la Gran Final Nacional, al Centre Nacional de Golf, a Madrid, el 25 d'octubre proper.

Moltes felicitats als guanyadors a Golf Montbrú-Moià!