23 de febrer 2020

Mireia Prat signa un bon debut al LET Golf

La professional catalana, Mireia Prat, va completar una destacada actuació en el primer torneig de la temporada, l'Australian Ladies Classic, a Bonville Golf Resort (Nova Gal·les del Sud), després de finalitzar en el lloc dissetè, amb 283 cops (-5), sent la millor espanyola en la competició del LET Golf. La jugadora de Torelló, va signar quatre voltes de 73,72, 70 i 68 cops, millorant cada dia la seva targeta per ficar-se entre les 20 primeres. Sens dubte, un inici esperançador de la temporada a milers de quilòmetres de casa. "He jugat bé tota la setmana, millorant cada dia, amb una ronda final de 68 (-4)", deia Prat a les xarxes socials. La victòria en aquest primer torneig se la va emportar una amateur australiana, Stephanie Kyriacou, amb 266 cops (-22), i el primer premi va ser per a la segona classificada, la coreana, Ayean Cho, amb 274 cops (-14). Un primer torneig que marca l'inici de la 'Race to Costa De el Sol', que reunirà les millors del LET Golf a l'últim torneig de la temporada. Malauradament, Èlia Folch, que també va arrencar la temporada a l'Australian Classic, no va aconseguir passar el tall. Les dues jugadores disputaran aquesta setmana el Women NSW Open, a Dubbo Golf Club. Serà l'últim torneig a Austràlia abans de tornar cap a casa.
Moltes felicitats Mireia i ànim Èlia que la temporada acaba d'arrencar!