15 de setembre 2020

Natalia Guseva i Anna Cañado brillen en la PGA Catalunya Amateur Cup

El golf d'elit va tornar al PGA Catalunya Resort el passat cap de setmana amb la celebració de la PGA Catalunya Amateur Cup by Sergio García Foundation (WARG) i amb actuacions destacades de dues jugadores de la FCGolf, Natalia Guseva, guanyadora absoluta i Anna Cañado, primera classificada Girl. Un total de 114 jugadors, gairebé la meitat dels quals tenien un handicap de scratch o millor, van competir en el torneig de 54 forats al Tour Course. La PGA Catalunya Amateur Cup by Sergio García Foundation era puntuable per al Rànquing Mundial de Golf Amateur, el Grand Prix Absolut masculí i femení i Cadet 2020 de la FCGolf. El madrileny Jaime Montojo va ser el campió masculí amb rondes de 66-66-68 per a un total de -16. Per la seva part la jugadora de la FCGolf Natàlia Guseva va ser la guanyadora femenina deixant a la subcampiona, Carla Bernat, a 12 cops de diferència després de rondes de 68-67-66. També hi va haver premis per als cadets classificats - Jorge Siyuan Hao (-4 en total) i Julià Ballester (+8) - mentre que Carlos Roldos Perera (-7) i la catalana Anna Cañado Espinal (-1) van ser els respectius primers classificats en categoria Boy i Girl. Enric Lopez, Head Professional a PGA Catalunya Resort, va afirmar després de la competició que "ha estat fantàstic tornar a viure un torneig d'aquestes característiques a PGA Catalunya Resort. El nivell que hem vist durant els tres dies de competició ha estat increïble i el Tour Course està en condicions espectaculars", va dir el també tècnic de la FCGolf. La PGA Catalunya Amateur Cup by Sergio García Foundation (WARG) ha comptat amb el suport i col·laboració de la FCGolf i App Imagin.

Moltes felicitats a tots els guanyadors i especialment a les jugadores de la FCGolf!