24 de març 2019

Puig, Serra i Khokhlova, triomfadors en el Campionat de Catalunya Boy/Girl i Cadet

David Puig, Josep Maria Serra i la russa adscrita a la FCGolf, Alisa Khokhlova van ser els grans triomfadors al Campionat de Catalunya Boy/Girl i Cadet, que s'ha disputat a Golf Montanyà, de divendres a diumenge. El torneig, puntuable pel World Amateur Ranking i per al Grand Prix Boy/Girl i Cadet de la FCGolf, va mantenir l'emoció, especialment en la categoria Boy fins al play-off de desempat. David Puig, el gran favorit per a la victòria final, arribava a l'última jornada amb cinc cops d'avantatge sobre Albert Boneta, que el va deixar escapar dissabte. Encara que en l'últim dia, Boneta el va recuperar aquests cinc cops per acabar empatats al forat 18, sent necessari un play-off de desempat. Tots dos van acabar al par en el 17, encara que de nou en el 18, Puig va aconseguir el birdie, assolint el títol Boy, encara que patint davant un batallador Boneta. Per la seva banda, Josep Maria Serrra es va proclamar campió de Catalunya Cadet després de controlar amb superioritat la seva categoria, amb un total de 212 cops, aconseguint una renda de 11 sobre el subcampió, Pablo García Terol acabant tercer en Boy. En categoria femenina, domini absolut de Alisa Khokhlova, que no va tenir rival ni en categoria Girl, en què va aconseguir 227 cops, superant per només un sol impacte a Bruna Roqueta, mentre que el control en Cadet va ser molt superior, traient ni més ni menys que 13 cops a la subcampiona, Natalia Herrera (240), al costat d'Anna Ymbern, Paula Pérez i Anna Cañadó, totes amb el mateix resultat. Sens dubte, van ser tres grans jornades de golf on els nostres Boys, Girls i Cadets van mostrar un gran nivell de joc, en un recorregut a Golf Montanyà, a l'altura de la competició. Com en tots els tornejos oficials de la FCGolf, ens van acompanyar els patrocinadors principals adidas TaylorMade i Finques Bourgeois, a més dels partners La Roca Village, Wunder Training, Golf Estudio, NACEX, Aneto Natural i Dilmah. Moltes felicitats als nous campions de Catalunya i esperem veure'ls brillar en el Campionat d'Espanya d'aquí a uns dies!