18 d'abril 2024

Raquel Romero i Èlia Folch acaben sota par a Empordà Golf

El Santander Golf Tour va completar aquest dijous la primera prova de la temporada 2024 disputada al recorregut Forest d'Empordà Golf, amb victòria per a la madrilenya María Herráez, que es va imposar al play-off de desempat a l'holandesa Nikki Hofstede i la francesa, Lucie André, després que les tres jugadores finalitzessin amb un total de -7.

La italiana Marta Spiazzi, amb una gran volta final de quatre sota par, i la madrilenya Clara Moyano, van acabar terceres empatades amb menys sis total.

Les dues professionals catalanes, Raquel Romero i Èlia Folch, finalment van acabar classificades al lloc 16è, amb un total de 142 cops (-2) després de les dues jornades de competició que es van disputar sota un nou format de joc, el 'Birdie Challenge' .

A més de les dues 'pros' van rebre invitació de la FCGolf tres jugadores catalanes amateurs  i una d'elles, Marta Trillo, aconseguia igualar el registre de les dues professionals, amb un total de 142 cops (-2) i ocupava el setzè lloc. .

També van competir en l'espectacular recorregut Forest, Julia Gelmà que finalitzava al lloc 22è (-1) mentre Daniela Montolio ho feia al lloc 27è (par).

Moltes felicitats per la vostra actuació a Empordà Golf!