11 d'octubre 2018

Segona victòria de Camilla Hedberg en el Santander Golf Tour

Camilla Hedberg ha sumat la segona victòria de la temporada en el Santander Golf Tour, després d'imposar-se aquest dijous, en la sisena prova del calendari, disputada en el RCG de La Corunya. La catalana es va portar el triomf amb un total de 146 cops (+2), després de signar dues voltes de 73 impactes, que li han valgut per aconseguir la victòria, amb tres impactes d'avantatge sobre Jeny Ji (+5) i quatre sobre Patricia Lobato (+6). Bon triomf per a la jove professional de la FCGolf, que aconsegueix el segon triomf en aquest circuit femení, després d'imposar-se també a La Peñaza (Saragossa), al juliol passat. Per la seva banda, protagonisme també per Ivon Reijers, que dominava a la primera volta del torneig, però es va haver de conformar amb la cinquena plaça final, amb un total de 152 cops (+8), després d'una segona volta de 80 impactes que li va deixar sense opcions de triomf. Per la seva banda, Elia Folch i Mireia Prat van finalitzar a la setena plaça (+9) i Gemma Fuster, en el lloc 22è, amb +18. Moltes felicitats Camilla per aquesta segona victòria en el Santander Golf Tour, ara a La Corunya!