13 de maig 2019

Una altra victòria de prestigi per al barceloní David Puig

David Puig va afegir un nou èxit al seu ja ampli palmarès amateur al imposar-se aquest diumenge, al Campionat de Madrid Absolut Masculí  al madrileny Sergio Parriego al primer forat del play-off de desempat. El barceloní partia com un dels favorits en aquesta cita puntuable per al Rànquing Mundial i els Rànquings Nacionals Absolut, Sub 18 i Sub 16 Masculins 2019 disputat al camp de Golf Santander (Boadilla del Monte, Madrid) amb la presència de 120 golfistes. I la veritat és que el jugador de la FCGolf, es va mantenir en la part alta, per donar el 'urpada' definitiva en la doble jornada final de diumenge. Encara que en la doble volta de diumenge, va haver de treballar molt dur. Les dues rondes celebrades el dia van deixar un bonic duel entre David Puig i Sergio Parriego, amb voltes de 71 i 73 cops per al català i de 71 i 72 per al madrileny. Amb aquests bons resultats en un camp de tanta exigència, tots dos es van quedar sols en la lluita pel metall. Amb Parriego a la casa club esperant que el barceloní conclogués la seva volta, Puig va aconseguir arribar al play-off gràcies a un birdie agònic al 18. El títol es decidiria en el desempat després que tots dos completaran les quatre voltes al par del camp, amb 288 cops. I en el primer forat del play off, el jugador de la FCGolf sentenciar el torneig amb un putt precís que sentenciava la competició. Aprofitant la seva inèrcia positiva va sumar un birdie que, combinat amb el par del seu rival, li va valer el títol i el   confirma com un dels jugadors més en forma del panorama golfístic amateur espanyol.

Bons resultats de la FCGolf

Puig es va emportar el triomf, tot i que cal destacar també el quart lloc en solitari aconseguit pel seu amic, Eduard Rousaud, amb 295 cops (+7) i també el novè lloc per a Albert Boneta, amb 301 cops (+13). Joel Moscatel, que va estar en les primeres posicions en les dues primeres jornades, va acabar amb 305 (+17) al lloc 14è, mentre Josep Maria Serra va finalitzar en el lloc 28è, amb 309 (+21). També destacar el lloc 30è d'Oriol Mas (310), el 42è de Marc Sabrià (319), i el 45è de Guillermo Acha (320), últim dels jugadors de la FCGolf que van entrar en el tall.

Moltes felicitats David per aquesta gran victòria en el Campionat de Madrid Absolut Masculí!