28 d'abril 2024

Adriana García, brillant subcampiona d'Espanya Sub16

El Campionat d'Espanya Sub16 Femení, disputat en el recorregut asturià de La Llorea, va viure una destacada actuació de les joves jugadores de la FCGolf, on una de les nostres va pujar al podi del torneig, Adriana García Terol, que va finalitzar subcampiona, i quatre més van acabar entre les 10 millors.

Adriana García Terol va aconseguir un brillant subcampionat després de completar el torneig amb un total de 221 cops (+5), finalitzant a cinc impactes de la campiona, Ángela Revuelta, que es va emportar la victòria després d'acabar al par del camp ( 216) en un gran final amb quatre birdies en els darrers nou forats.

La jove jugadora catalana va estar lluitant per la victòria, encara que un triple bogey al forat 11 la va frenar, per acabar en aquest magnífic segon lloc al campionat d'Espanya.

Adriana no va estar sola a les primeres posicions. Destacar el magnífic cinquè lloc de Nagore Martínez, amb 226 cops (+10), a més de Carlota Carmona, que finalitzava vuitena en solitari (228), i dues joves catalanes més ho feien a la novena plaça, Carolina Pérez-Tasso, i Júlia Gelmà, totes dues amb 229 cops (+13).

Sens dubte, gran collita per al golf català entre les nostres jugadores sub16, amb quatre jugadores més completant el torneig, Marta Bertran (239), Daniela Montolio (249), Lola Cabanes (249) i Minea Lizarriturry (254).

Al torneig masculí, disputat a La Barganiza (Oviedo), destacat el paper de Max Ricart, que va ocupar la sisena plaça final, amb un total de 215 cops (+5), on el jove jugador de la FCGolf sempre va estar a les primeres posicions. Ricart a més aconseguia un 'hole in one' que segur no oblidarà.

Per darrere a la classificació, Nicolás García i Eric Díaz finalitzaven al lloc 27è, amb 225 cops (+15), Mateo Leach i Pablo Parellada, al lloc 38è (228) i Xavi Yagüe, al lloc 50è (231).

Moltes felicitats Adriana i tots els jugadors de la FCGolf pel magnífic paper realitzat a La Llorea i La Barganiza!