24 de gener 2021

Alex Albiñana i Alisa Khokhlova, campions absoluts de la 'Golf de Pals International Cup'

Alex Albiñana, amb 226 cops i Alisa Khokhlova, amb 229, es van proclamar aquest diumenge, campions absoluts de la 'Golf de Pals International Cup', competició que s'ha desenvolupat en tres jornades de joc en el recorregut gironí de Golf de Pals. Una competició que ha resultat tot un èxit de participació, on els joves jugadors han donat el millor de si durant aquestes tres jornades. El torneig, puntuable per al Rànquing Mundial Amateur, també era valedor per al Grand Prix Absolut, Boy/Girl i Cadet, de la FCGolf.

En la competició absoluta, la victòria final masculina va correspondre a Alex Albiñana Torne, que va sumar 226 cops, després de tres voltes de 74,75 i 77 cops, superant en la jornada final als seus rivals, en un final d'infart. Albiñana va aconseguir un cop de renda sobre Marc Sabrià, amb 227 i dos sobre Luis Palomo, que va acabar amb 228. Un final igualadíssim que explica el competitius que van ser tots fins a l'últim forat.

En la competició femenina, l'actual campiona de Catalunya, Alisa Khokhlova, va ser la clara dominadora de la prova, anant de menys a més, a l'acabar les tres voltes amb un total de 229 cops, amb targetes de 79, 76 i 74 cops. Daniela Campillo va signar 239 cops, mentre Paula Pérez Cubinas va ser la subcampiona Absoluta, amb 245 cops. Daniela Campillo, que va liderar la primera jornada, va acabar sent la primera classificada cadet, amb 239 impactes. Carlota Eroles, va ser tercera, amb 241 cops i també va ser la primera classificada Girl.

En la classificació Boy, el primer classificat va ser Luis Palomo Mateos, amb 228 cops mentre que en categoria Cadet, la primera plaça va ser per Mikhail Efremov, amb 230 cops. Una gran actuació de tots els participants, en aquest torneig internacional a Golf de Pals, en un recorregut en perfectes condicions, i que va seguir totes les mesures de seguretat per evitar la propagació del covid-19.

Moltes felicitats a tots els guanyadors!