28 de febrer 2021

Blanca Yagüe i Álvaro Roldós, campions Sub18 a Golf d'Aro

La Golf d'Aro International Cup, competició puntuable per al Rànquing Mundial Amateur, i per al Grand Prix de la FCGolf, va concloure aquest diumenge després de tres espectaculars jornades de joc, en la cura recorregut de Golf d'Aro Mas-Nou. I després d'aquests 54 forats de batalla en el recorregut gironí, la victòria Sub18 se la va emportar el jugador de l'Escola d'Elx, Álvaro Roldós en la competició masculina, mentre que la jugadora del RCG El Prat, Blanca Yagüe, va ser la vencedora.

En el torneig masculí, Roldós va acabar sent el gran dominador en l'última volta. Gràcies als seus 69 cops -la millor volta de l'torneig-, va acabar sumant un total de 217 impactes, amb voltes de 75, 73 i aquests 69 cops decisius. El subcampionat va ser per Alejandro De Castro (Golf Barcelona), amb 224, amb voltes de 77,75 i 72 cops. En la classificació Sub16, el millor va ser Alex Albiñana (El Prat), amb 226 cops, mentre que el subcampionat va ser per a Marcel Fonseca, de Golf d'Aro, amb 227 impactes.

En la competició femenina, el torneig va ser molt renyit i la campiona, Blanca Yagüe, es va imposar amb 221 impactes, amb tres voltes de 71,76 i 74 cops. Va aconseguir un ajustat triomf davant l'actual campiona de Catalunya, la russa establerta a Catalunya, Alisa Khokhlova, que es va quedar en 222, amb voltes de 77, 69-la millor de l'torneig-, i 76 cops finals, per a aquest subcampionat. En la classificació Sub16, Martina López-Lanchares (Sant Sebastià), va ser la millor amb 222 cops, mentre que el subcampionat se'l va endur la jugadora de Llavaneres, Marina Joyce Moreno, que va invertir 223 cops en les tres jornades de joc. Només dos cops de diferència entre les quatre primeres!

Una gran competició en un marc espectacular, i que va mostrar el gran nivell dels jugadors sub18 i sub16, amb alguns procedents de diferents comunitats, culminant el torneig aquest diumenge amb els guanyadors en les diferents categories.

Moltes felicitats a tots els campions a Golf d'Aro!