24 de març 2024

Brillant actuació catalana al Campionat d'Espanya Sub18 Femení

El Campionat d'Espanya Sub18 Femení va finalitzar aquest diumenge al camp càntabre de Golf Santa Marina amb un bon botí per a les joves jugadores de la FCGolf amb tres classificades al Top10 del torneig.

I la més brillant va ser Alexandra Vidal, que va mantenir la tercera posició en què arrencava la volta final, després d'entregar una targeta de 72 cops per un total de 297 (+13) que el situava al podi del torneig.

Un gran resultat per a Vidal, però no menys destacat, el sisè lloc de la jove jugadora de Golf Sant Cugat, Nagore Martínez, que va concloure amb 305 impactes (+21) després d'una volta final de 75 impactes.

També destacat el paper de Carolina Pérez-Tasso, amb un setè lloc compartit amb l'andalusa Marta Aguilar, amb un total de 306 cops (+22).

La victòria se la va emportar finalment una de les grans favorites, la valenciana Cloe Amión, que gràcies a una última volta de 69 cops, va acabar amb 293 cops (+9) i es va poder imposar a la líder de dissabte, la seva companya, Balma Dávalos, amb +11.

Entre les jugadores catalanes que van completar el torneig a Golf Santa Marina, Claudia Lara i Marina Joyce Moreno, que van finalitzar al lloc 19è amb 314 cops (+30).

Per la seva banda, Adriana García Terol ho va fer al lloc 37è, amb 321 cops (+37) i Daniela Montolio, al lloc 40è, amb 322 (+38).

Moltes felicitats a les nostres jugadores per l'excel·lent paper realitzat a Cantàbria!