17 de febrer 2019

Brillant actuació catalana al Puntuable Nacional Juvenil a Múrcia

Els Puntuables Nacionals Juvenils, disputats aquest cap de setmana en els camps murcians d'Hacienda Riquelme (nois) i El Valle Golf (noies) va tornar a constatar l'alt nivell competitiu de les nostres joves promeses. En el torneig femení, disputat a El Valle Golf, Natàlia Herrera, amb un total de 146 cops, es va proclamar subcampiona cadet, a dos impactes de la guanyadora, Ana Amalia Pina, gràcies amb dues voltes de 73 cops, en una brillant i regular actuació de la catalana. Per la seva banda, Anna Cañado va ser una altra de les destacades amb la victoria infantil, gràcies als seus 154 cops, amb dues voltes de 75 i 79 impactes, i catorzena en la classificació general. Entre les noies, destacar també el lloc 21è d'Anna Ymbern (156), Paula Pérez, en el lloc 39è (162), Daniela Campillo, al 44è (163), Claudia Lara, al 48è (164), Carlota Bardají, en el lloc 60è (168), Ana Aguilar, al 66è (170), Marta Egea, al 76è (175), i Alexandra Vidal, al 85è (180).

Els nois també destaquen

Per la seva banda, en el torneig masculí, disputat a Hacienda Riquelme, també van brillar els joves jugadors de la FCGolf. El millor classificat va ser el barceloní Josep Maria Serra, que va finalitzar setè, amb 149 cops, gràcies a dues voltes de 74 i 75 cops, mentre que Ivan Ponsdomènech, es va proclamar subcampió infantil, i novè classificat en solitari, amb 150 impactes, gràcies a dues voltes de 76 i 74 cops. Brillants wla nostres jugadors, i molt bona actuació de la resta, al camp murcià. Luis Palomo va acabar dotzè, amb 153 cops, Guillermo Acha i Maxim Danilin, en el lloc 22è, amb 155, Joan Dalmau, al 36è (157), Carles Calvo, en el 42è (159), Bruno Camí, en el 46è (160), mentre Marcel Fonseca, Gonzalo García de la Calle i Pablo Dalmau van completar el torneig de la RFEG en el lloc 61è (164).

Moltes felicitats a tots els nostres jugadors i als tècnics de la FCGolf que els han acompanyat, per l'excel·lent nivell mostrat al llarg de les dues jornades de joc!