20 de març 2019

Comença amb èxit a Golf d'Aro-Mas Nou el Circuit Nacional de 5a Categoria

El Circuit Nacional de 5a Categoria ha disputat la primera prova del 2019 en el recorregut gironí de Golf d'Aro-Mas Nou, amb bona resposta de jugadors amb handicaps alts, concretament entre 26.5 i 36, i poc acostumats a competir de manera regular. Aquest Circuit, creat per la RFEG amb el suport de les Federacions Autonòmiques, promou la participació de federats amb handicap alt, en competició oficial. I a Golf d'Aro, amb un sol radiant a la matinal de dissabte passat, es van citar per a aquesta primera prova una trentena de jugadors, que van gaudir de la experiència en un gran recorregut de golf. Després de disputar-aquesta primera prova, la victoria en categoria masculina va ser per a Joan Garcia, amb 45 punts, mentre el subcampionat va ser per a Rubén de Prado, amb els mateixos 45 punts. En la classificació femenina, el triomf va correspondre a Maria Teresa Sorrosal, amb 35 punts, mentre el subcampionat va ser per a Maria del Carme Güell, amb 32. Tant els primers com a segons classificats van rebre un trofeu i després de repartir els premis es va realitzar un sorteig de regals, que tots els participants van seguir atentament. Entre els regals, una classe personal de golf, cortesia de Golf d'Aro, dos green fees de joc de regal de Golf Torremirona, i un green fee per al pròxim torneig al club. El Circuit Nacional tindrà continuació a Golf La Roqueta, el proper 18 de maig. El Circuit consta d'un total de sis proves, i els més ben classificats jugaran la final autonòmica, el 8 de setembre a Golf d'Aro i els guanyadors, encara tindran la oportunitat de competir a la Gran Final Nacional, a Madrid.

Moltes felicitats als guanyadors a Golf d'Aro!