27 de maig 2023

Destacada actuació catalana al Campionat d'Espanya Mid Amateur Masculi

Al Campionat d'Espanya Mid Amateur Masculí que ha finalitzat aquest dissabte al Real Club Sevilla han tingut un paper destacat els jugadors de la FCGolf, que van copar quatre posicions al Top 10 del torneig de la RFEG.

No han pogut aconseguir el triomf, que ha guanyat de manera incontestable el golfista canari Óscar Sánchez, amb un total de 209 cops (-7), encara que sí que van estar al podi dos jugadors de la FCGolf, que han brillat al llarg del torneig.

Ens referim als jugadors de Golf Terramar, Erik Hedberg i Genis Albertí, que van acabar el torneig empatats a la tercera posició juntament amb Anton Vázquez, amb un total de 215 cops (-1), a sis impactes del campió.

Hedberg va signar tres voltes de 72, 72, i 71 cops mentre que Albertí va arrencar amb 70, 71 divendres i 74 aquest dissabte per a un total de -1 i aquesta tercera plaça al podi final.

Encara que dins del Top 10, dos jugadors més de la FCGolf van destacar amb el seu joc. Javier Aldamiz-Echevarría, guanyador del puntuable a Golf Vallromanes fa unes setmanes, ha aconseguit la setena plaça en solitari, amb 217 cops (+1) amb voltes de 74, 68 i 75.

Per la seva banda, Marc Bella finalitzava vuitè en solitari amb dos cops més, 219, gràcies a tres targetes de 72,73 i 74 cops. Molt a prop va acabar Jorge Olmos, onzè, amb 221 (+5).

També van completar el torneig Álvaro Guerín, al lloc 21è (+8), Francisco Góngora, al 30è (+12), Borja Guerrero, al 36è (+14), Jose Mª Duran, al 53è (+19), Javier Corbera, al 60è (+24) , Sergi Andres, al 62è (+25) i Javier Saenz, al 64è (+30).

Moltes felicitats als nostres jugadors a la tercera plaça i a tots els golfistes de la FCGolf per la seva competitivitat al torneig a Sevilla!