12 de gener 2020

Eduard Rousaud i Anna Cañado tornen de Màlaga amb la Copa Andalusía

Quina manera tan espectacular de començar la temporada 2020 per als jugadors de la FCGolf !. Eduard Rousaud i Anna Cañado tornen a Catalunya amb el reconeixement assolit a la Copa Andalusia Masculina, disputada al recorregut malagueny de Golf Guadalmina i en la Femenina, a Atalaya Golf, després de quatre magnífiques jornades de joc. En categoria masculina, brillant victòria del jugador del RCG del Prat, Eduard Rousaud, que va donar la urpada en la classificació el dissabte, amb una volta de 64 cops, i que va certificar en la jornada final de diumenge, amb una altra de 65 per emportar-se el primer gran triomf de la temporada 2020. Rousaud va sumar un total de 268 cops (-20), superant en quatre a el segon classificat, Adrien Dumont, que va acabar amb 272 (-16). Entre els jugadors de la FCGolf, Joel Moscatel i Victor García Broto van finalitzar en el lloc q15è (-6), Marc Sabrià, al 22è (-4), Albert Boneta, al 27è (-2), Lucas Mota, al 34è (par), Tomas Millet, al 44è (+5), Josep Maria Serra, al 48è (+7), i Joan Dalmau, al 51è (+11) entre els que van aconseguir ficar-se en el tall.

Anna Cañado, la millor catalana
A la Copa Andalusia Femenina, a Atalaya Golf, la nostra jugadora Infantil, Anna Cañado, va acabar sent la millor en la classificació absoluta, amb un meritori vuitè lloc, amb un total de 294 cops (+6), amb victòria absoluta per a Ana Pelaez, que va controlar el torneig de principi a fi. Encara que per a la nostra jove jugadora, la seva magnífica classificació va tenir el premi afegit de adjudicar-se la Copa Cadet, amb aquests quatre dies de joc, en els quals va anar pujant posicions fins a aquest vuitè lloc final. Increïble actuació de l'Anna, que va superar a jugadores molt més experimentades i que es troben estudiant als Estats Units, com Paz Marfà, que va finalitzar desena, amb 295 cops (+7) o Laura Pasalodos, campiona el 2018 i una de les favorites, que va tancar el torneig en el lloc 16è, amb 297 impactes (+9). També van completar el torneig, Alisa Khoklova, en el lloc 33è (+17), Nicole Joyce Moreno, al 37è (+18), Anna Ymbern i Natalia Herrera, al 46è (+22), i Dana-Helga Puyol, en el 52è (+23) entre les que van entrar al tall.
Moltes felicitats a Rousaud, Cañado i a la resta dels jugadors i jugadores de la FCGolf que han competit a el màxim nivell a la Copa Andalusia!