26 de març 2024

El Circuit Nacional de 5a Categoria visita amb èxit Aravell Golf & Country Club

El Circuit Nacional de 5a Categoria agafa velocitat de creuer en aquest 2024 després de disputar-se a Aravell Golf & Country Club la quarta prova de la temporada. Un circuit dissenyat per als federats amb handicaps entre 26,5 i 36 i que s'introdueixen al món de la competició mentre van agafant confiança amb el seu joc.

Com a totes les proves del circuit, sempre es juguen nou forats, amb sortides de barres vermelles tant per a homes com a dones, i en la modalitat stableford Handicap.

La quarta prova del circuit va visitar el recorregut d'Aravell en què van prendre part prop de 50 jugadors procedents de tot Catalunya.

Després de completar la jornada de joc dominical, la victòria femenina va correspondre a Maria Teresa Sorrosal (Club HCP1) que va acumular un total de 20 punts, seguida de Paula Riu, amb 19 punts.

A la competició masculina, molta igualtat, amb victòria per a l'andorrà Joan Jiménez, que va signar 21 punts, igual que Alex Mas (Castellterçol) i Javier Marcos.

El Circuit continua el seu camí i la cinquena prova del calendari es disputarà al Club de Golf Barcelona, el proper 20 d'abril.

Moltes felicitats als guanyadors a Aravell Golf & Country Club!