01 de juny 2019

Enric Solsona, nou campió de Catalunya de 9 Forats

Enric Solsona (Golf Barcelona), amb un total de 34 cops, s'ha proclamat aquest dissabte campió de Catalunya de 9 Forats, en el recorregut de Montbrú-Moià, en una magnífica matinal de golf a unes condicions per a la competició immillorables. Javier Jorge López, jugador local de Montbrú-Moià, es va emportar el subcampionat de la prova oficial de la FCGolf, amb dos cops més, 36. Per la seva banda, el guanyador Handicap va ser Alex Ferrera, amb 31 cops. Un total de 33 jugadors han pres part en la competició, aquesta nova modalitat introduïda per la FCGolf en els últims dos anys, amb l'objectiu d'animar els federats catalans a competir en els tornejos oficials. Felicitar Montbrú-Moià per l'excel·lent estat del camp, que van gaudir tots els jugadors en aquesta matinal de dissabte. Com en totes les competicions oficials de la FCGolf, ens han acompanyat els patrocinadors principals, adidas TaylorMade i Finques Bourgeois, a més dels partners federatius, La Roca Village, Wunder Training, NACEX, Golf Estudi, Aneto Natural, i Gourmet Tea.
Moltes felicitats als guanyadors ia tots els participants en aquest Campionat de Catalunya de 9 Forats!