18 de setembre 2023

Ja tenim nous campions de Catalunya Match Play Sub16 a Golf Costa Daurada

Golf Costa Daurada ha acollit amb èxit el Campionat de Catalunya Match Play Sub16 on les joves promeses del golf català han competit en duels individuals fins a la gran final, disputada aquest diumenge.

Un torneig molt especial i en una modalitat en què els nostres joves golfistes han hagut de lluitar en eliminatòries directes que els serveix per créixer com a jugadors i també aguantar la pressió i els nervis del joc.

Dues jornades de competició que van arrencar en algunes categories a vuitens de final, i altres a quarts de final, per anar passant eliminatòries fins a aconseguir el títol.

En categoria Cadet, la victòria va ser per a Ignacio Berea, que va superar en la lluita pel títol a Jan Farré, per 5/3. Julia Gelmá va ser la guanyadora en cadets, en imposar-se a Daniela Montolio, per 3/2.

A Infantils, el triomf final se'l va emportar Pol Teruel superant al forat 19 Pablo Parellada en un duel molt competit. En dones, la nova campiona infantil és Marta Bertran, superant a la final Fiona del Olmo en un altre duel apretat al forat 19.

En alevins, triomf per a Felix Barrado, que va superar Hugo Carmona, per 1up, mentre que Txell Alós es va proclamar campiona de Catalunya, superant a la final Nicole Likhomanova, per un concloent 8/7.

Finalment, en benjamins, Gabriel de Souza va aconseguir el títol en imposar-se a Tito Serra, per 1up. I a banjamines, la nova campiona és Iona Lage, superant a la final Itziar d'Ormaechea, per 3/2.

Moltes felicitats als nous campions de Catalunya!

Com a totes les proves oficials de la FCGolf, ens van acompanyar els patrocinadors principals, Top Sailing Charter, adidas i TaylorMadeGolf, a més dels partners federatius, La Roca Village, NACEX i Golf Estudio.