02 d'agost 2020

Joel Moscatel i Alisa Khokhlova, campions de Catalunya 2020

Joel Moscatel i Alisa Khokhlova, són els nous campions de Catalunya Absoluts, després de completar les tres jornades de joc en el recorregut Rosa del RCG El Prat, i amb molta emoció en les dues categories fins al final. Amb una calor i humitat al límit, els dos es van batre davant els seus rivals per emportar-se el títol oficial de millors jugadors de Catalunya 2020.

En la competició masculina, el torneig es va anar al play-off després que Albert Boneta, perseguidor de Joel Moscatel tota la jornada, neutralitzés els dos cops d'avantatge que tenia el defensor del títol a Golf Terramar del 2019. Els 72 cops de Moscatel (par) no van ser suficients davant d'un Albert Boneta que va pressionar fins al final per aconseguir igualar el líder, amb la seva volta de 70 cops (-2), que va portar el duel al primer forat del desempat, que es disputava al 18. Aquí, Moscatel va saber resoldre la papereta i el jugador de Raimat es va acabar emportant la victòria i defensant amb èxit el títol aconseguit l'any anterior. Per darrere, Quim Vidal va aconseguir una meritòria tercera plaça, amb 211 cops després de signar la millor volta del dia (68). Marià Ayora, que sortia en el grup final, es va haver de conformar amb la quarta plaça (218) mentre que el gran favorit, David Puig, va acabar cinquè, amb 219 cops.

En la competició femenina, la nova campiona de Catalunya és la jove russa amb llicència de la FCGolf, Alisa Khokhlova, que es va imposar amb un total de 219 cops (+3), amb voltes de 71, 71 i el 77 final que va mostrar els nervis d'haver de defensar el liderat, encara que va ser suficient per emportar-se el títol per a aquesta jove jugadora que ja ha participat en els equips de la FCGolf. El subcampionat va ser per a Paz Marfà, que va anar de menys a més i va acabar amb un total de 221 cops gràcies als 73 cops de l'última jornada, la millor entre les primeres classificades. Amb el mateix resultat van finalitzar Natalia Guseva, la gran favorita a priori, i també Maria Piñeiro, que va aconseguir acabar a la zona més alta, amb els seus 75 cops de l'últim dia.

Com en totes les competicions oficials de la FCGolf, ens van acompanyar al RCG El Prat, els patrocinadors principals, adidas TaylorMade i Finques Bourgeois, a més dels partners federatius, La Roca Vllage, Wunder Training, NACEX, Golf Estudio, Buruburan, Aneto Natural, Gourmet Tea i la col·laboració especial de ISDIN, que va realitzar un obsequi als nous campions.

Moltes felicitats als nous campions de Catalunya al RCG El Prat!

Reportatge fotogràfic: Jorge Andreu