10 de gener 2021

Joel Ramírez i Berta Sánchez, guanyadors Absoluts al PGA Catalunya Resort

Joel Ramírez, amb 226 cops (+13) i Berta Sánchez Sabe, amb 228 (+12), han estat els vencedors absoluts al 'The Golf Hub International Men's and Women's Cup' disputat en els recorreguts Stadium i Tour, del PGA Catalunya Resort després de tres disputades jornades de joc. La competició, pertanyent al Rànquing Mundial Amateur, i també valedora per al Grand Prix Absolut, Boy/Girl i Cadet de la FCGolf, ha resultat tot un èxit de participació, tot i les dificultats meteorològiques, amb baixes temperatures amb pluja, que no ho van posar gens fàcil a tots els participants en aquesta cita internacional.

En l'Absoluta masculina, Joel Ramírez Martín, ha completat les tres jornades, amb 226 cops després de tres voltes de 73, 77 i 76 cops, per al triomf absolut. Va aconseguir fins cinc cops de renda sobre el subcampió, Pau Sánchez Marin, que va signar 231 i que el va portar també al triomf en la categoria Boy. Per la seva banda, el tercer classificat Absolut va ser Alex Albiñana Torne, que va signar un total de 232 cops (+19), i que li van valer el triomf en la categoria Cadet i el segon lloc Boy. Destacar també a Mikhail Efremov, amb 233 cops (+20), segon classificat Cadet i tercer classificat Boy. Mencionar també a Daniel Solavera Navarro, tercer classificat Cadet, amb 243 cops.

En categoria femenina, la gran triomfadora en el recorregut Tour de PGA Catalunya Resort va ser Berta Sánchez Sabe, que s'ha imposat en la categoria Absoluta, amb un total de 228 cops (+12), després de tres voltes de 75,74 i 79 impactes, controlant la prova de principi a fi. La subcampiona Absoluta va ser Paula Pérez Cubinas, gràcies als seus 235 cops (+19), que també el va portar a la primera posició en categoria Girl. Per la seva banda, Sofia Pedrero Crespo, també amb 235 cops, el va portar el tercer lloc Absolut i primera classificada Cadet.

Moltes felicitats als guanyadors en el PGA Catalunya Resort, en un torneig que ha resultat tot un èxit de participació, i que ha estat possible gràcies a complir escrupolosament amb totes les mesures de seguretat imposades pel club gironí acord amb el que estableix el Govern català. Felicitats doncs tant als jugadors i jugadores com als organitzadors per fer-ho possible!